8 Eylül 2009 Salı

Ödülümüze Dair
















Öncelikle yorum bırakan arkadaşlardan kocaman bir özür diliyorum. Ben yorumları onay mekanizmasına koymadığım için ancak bloga şöyle bir göz gezdireyim deyince, farkına vardım arkadaşlar. Kusuruma bakmayın. Bana kalan kısacık vakte, bu işleri de sığdırmaya kalkınca, alaturkalık oluyor maalesef. Aylardır da şöyle bir bloga bakayım dememişim ): Fırsat bulunca ancak kayıt girebiliyorum.

Sevgili arkadaşım Yasemin'den ödülümüz var. Yaseminciğim yine vakitsizlikten senin ilginçliklerinden de kopya çekip bendeki durumu yazdım artık kusuruma bakma.

İşte kuralları:
1. Ödülün logosunu bloguna eklemek.
2. Ödülü aldığın kişinin linkini, ödülle ilgili yazına yazmak.
3. Hakkındaki 7 ilginç şeyi listelemek.
4. Sevdiğin 7 blogu listelemek.
5. Ödülü göndereceğin bloga mesaj bırakmak

Sevdiğim bloglar:
1- Azra ve Ataberk :) :) :)
2- Doruk ve Neslihan
3- Bulunur Hint Kumaşı
4- Decaf Latte
5- Yasemin ve Fıstıkları
6- Defneyle Yaşamak
7- Fifiyle Dodo
8- Tuba ve Anıl

Hakkımdaki 7 ilginç şey:
1-Pedikür yaptırmaktan utanırım. Karşı tarafı rencide ediyorum gibi gelir. Ablacığım pedikürünü de yapayım diyen kızcağıza ben çok huyluyum ayağımı elletemem der yalan söylerim. (Çok ayıp biliyorum ama ): )
2-Eski resimlere bakmaktan büyük keyif alırım. Benim için terapidir. Bu nedenle digital ortamda resim saklayamam. Mutlaka bastırırım.
3-Verimlilik ve kontrol manyağıyım. Her koşulda kendime mutlaka iş üretirim. Plan yapmaktan bazen ruhum sıkılır. Rahat insanlara hayranlık duyarım.
4-30'umdan sonra iyi yemek yapmayı öğrendim. Yemeklerim çok beğenilir.
5-Ailede erken yaşta ölümler çokça olduğundan, sevdiklerimi kaybetme korkum fazladır. Fakat ölümden hiç korkmam. Herhalde o tarafta yanlız kalmayacağımı düşündüğümden.
6-Sevdiğim kitabı bitirmeden uyuyamam. Çocuklardan sonra 3 güne bölmüşlüğüm olsa da kafam kitabı merak etmekle sıkça meşgul olur. Bu nedenle zamana bölerek kitap keyfi yapabilenlere özenirim.
7-30'umdan sonra bana kilo alarak dönmesine rağmen yemek yemekten müthiş keyif alırım. Bu keyif kilo alırım kaygısının da üzerinde olduğundan, yaşamımı da muhtemelen balık etlilik sınırında tamamlayacağım.(Umarım aşmam)Bu arada tombul insanları da ezelinden beri çok sempatik bulurum, daha neşeli, daha keyifli gelirler bana. Her ne kadar okul yaşamım boyunca sayelerinde lakabım safinaz olsa da :) Sanırım kilo alırım kaygısının alt sıralarda seyretmesinin de en büyük nedeni de bu sempati ): Yaktınız beni Ebru, Aylin, Didem, Serra ne diyeyim.

Ödülümü de Sevgili Neslihancığıma gönderiyorum.
Sevgiler,

2 yorum:

Hande dedi ki...

Sitenizi yakın zamanda keşfettim.Çocuklarınızla yaptığınız herşey çok keyifli.Oğlumla bende sizin çalışmalarınızdan örnekler alacağız bundan sonra. Sevgiler.

İkiz Dünyası dedi ki...

Merhaba Hande,
Ben de yeni bir blog arkadaşı tanıdığıma memnun oldum.
Sevgiler,

Yorum Gönder